Maak kennis met Kweekling

Wat is een Kweekling?

Een Kweekling is een zelf gekweekte kamerplant uit een van onze kweeksets. In elke set zitten alle benodigdheden die jij nodig hebt om jouw Kweekling tot een volwassen en prachtige kamerplant te kweken.

Je ontvangt in elke kweekset:

  • Een recyclebaar kweekpotje dat het ontkiemen stimuleert.
  • Een terracotta potje om je plantje na ontkieming in op te kweken.
  • Een kokostablet om in te planten.
  • Zaadjes van jouw gekozen kamerplant.
  • Een recyclebare kweekstolp om jouw Kweekling nog beter te laten groeien.
  • Handige instructies en tips om je kamerplant te laten groeien.
kweekset voor kamerplanten
Temperatuur kamerplant

Wat kun je van ons verwachten?

Onze missie is om jou gelukkig(er) te maken met onze kamerplanten kweeksets, ook wel een Kweekling. Met jouw nieuwe Kweekling ga jij je eigen geluk kweken. Je krijgt een kant- en klare kweekset waarmee wij je echt van A tot Z helpen met de groei van jouw nieuwe kamerplant!

Naast dat het ontzettend leuk is om je eigen kamerplant te kweken. Streven wij ook naar een zo groen en milieuvriendelijk product. Daarom zijn onze verpakkingen 100% recyclebaar en drukken wij onze verpakkingen met op water gebaseerde inkt.

Voor elke bestelling Kweekling verpakkingen worden er bomen geplant

Een milieuvriendelijke verpakking is niet genoeg. We werken samen met een internationale leverancier die verpakkingen levert met een FSC keurmerk. Daarbij planten zij voor elke bestelling wereldwijd bomen. Op deze manier maken wij samen met jou onze producten duurzaam en streven we naar een betere wereld.

eco badge color white